Ventilasjon og isolering

Hjemmetjenesten AS

" Når du trenger hjelp, skal du få hjelp"

Boligventilasjon

 

Forhandeler av Flexit Boligventilasjon.

 

Om du ønsker skreddersydd ventilasjonsanlegg til din bolig kan du kontakte oss for råd og gratis befaring med pristilbud.

 

Link : www.flexit.no

Isolering av bolig

 

Vi påtar oss isolering inn/utv.boliger.

 

Isolering av for eksempel loft er svært effektivt og vi kan stiller med isolatør for å "rulle`n ut".

Med å øke isolasjonstykkelsen fra 20cm til 30cm eller mer vill du tydelig se redusksjon i energiforbruket gjennom vinteren,

Kontakt

 

Kontakt informasjon

 

  • Telefon : 909 606 46
  • E-post: post@hjemmetjenesten.com
  • Adresse: Nordstrandveien 67
  • Faktura adr: PB 3053, 8086 Bodø
  • Org.nr: 911 812 517

Byen`s beste Vaktmestertjeneste

Lufting av kjeller rom er noe vi anbefaler på det sterkeste!

Vi kan hjelpe med å montere luftevenitler i din bolig.

Ventilasjon med varmepumpe?!

 

Nilan er et anerkjent kvalitetsprodukt vi kan levere.

Mer energibesparende ventilasjon finnes ikke.

Link : www.nilan.no

Vi har egen faglært kuldemontør for montering av varmepumper!

Priser

Service : 1200,- inkl.mva.

Rens av inndel og utedel. Sjekk av temp/ytelse.

Service rapport med status.

 

Montasje : 5.200,- inkl.mva

Inntil 4meter rør og styrestrømkabel.

Konsoller og virbrasjonsdempere.

 

*Prisene gjelder for Bodø.*

 

Ettermontasje fås montasjebevis med vår F-Gass godkjenning.

 

 

VARMEPUMPER BEDRER INNEKLIMA OG SPARER BOLIGENS STRØMUTGIFTER

Forestill deg at du kan få en jevn temperatur i alle rom i din bolig. Med en fjernkontroll kan du f.eks stille inn 22°, Og straks er dette temperaturen over hele huset! Den tiden ingen er hjemme eller i enkelte rom, kan temperaturen der senkes til et "rimeligere" nivå. Feks 10°. Tenk deg videre at støvet i inneluften samtidig blir sterkt redusert og at rundt 50-70% av energien du bruker til å varme opp hjemmet ditt, praktisk talt er gratis! Varmepumper produserer nemlig varme med uteluften som energikilde! Og uteluft er for alle, og gratis.

 

HVORDAN KAN VARMEPUMPER SPARE EN FOR STRØMUTGIFTER.

Ved tradisjonell fyring stiger den varme luften opp mot taket. Enkelt fortalt fører dette til at det blir en del varmere i høyden i rommet enn hva temperaturen blir langs gulvet. Dette fører til at man "sløser" med både varme og fyringsutgifter. Med en pumpe sirkulerer varmen slik at temperaturen blir behagelig jevn gjennom hele huset. Elektriske panelovner bruker opptil tre ganger så mye elektrisitet som en varmepumpe! Og med spådommer om stigende energipriser i de kommende årene, vil avkastningen på en pumpe bare øke enda mer. Den nyeste serien nordiske varmepumper fra General er spesielt effektive under norske forhold og vil derfor være ekstra gunstig for familiens økonomi over tid.

HVA HAR VARMEPUMPER MED HELSE Å GJØRE?

Varmepumper har et støv- og mikrofilter som fjerner støv, pollen og andre uønskede partikler som kan gi irritasjoner eller allergi. Den sirkulerte luften gjør faktisk ikke bare godt for deg og din familie, men også for husets planter og kjæledyr!

VARMEPUMPER ENKLE I BRUK

 

Varmepumpen har en fjernkontroll medinnstillings- og programeringsmuligheter. Avhengig av hvilken modell du har, kan mulighetene bli mange. Du kan f.eks. få varmepumpe med; nattsenking, automatisk gjenstart ved strømbrudd, selvtest og bevegelsessensor

NORDISKE VARMEPUMPER FRA GENERAL ER BEST I TEST!

 

General tilbyr modeller som er spesielt utviklet for nordiske værforhold og de passer derfor spesielt bra for Norge. Vinterkongen 2.0 i den nordiske serien er Forbrukerrådets store testvinner, og designmodellen vant nr 2 i en kategori. Vinterkongen 2.0 gir mest varme for pengene!